Школска слава Свети Сава

У суботу 27. јануара 2024. године и нашој школи свечано је прослављен Савиндан. Прослава је почела сечењем славског колача, а затим су за ову прилику ученици млађих разреда припремили пригодан програм. Прослави су присуствовали представници локалне самоуправе, наставници, ученици и њихови родитељи. Сви су уживали у извођењу химне, песмама и драмским текстовима у којима се…

Опширније

Сеоске спортске игре

Ове године у организацији савеза за школски спорт организоване су Сеоске спортске игре. Игре су одржане 28. децембра у Мрчајевцима у ОШ ,,Татомир Анђелић“. Ученици седам школа са руралног подручја општине Чачак су се надметали у три дисциплине (дечаци у футсалу, девојчице у одбојци и комбинована екипа у надвлачењу конопца). Пројекат није имао такмичарски карактер…

Опширније

Новогодишњи маркет

Новогодишњи маркет је одржан 26.12.2023. године у периоду од 9:00 до 13:00 ч. У организацији маркета и изради предмета за продају учествовали су ученици од петог до осмог разреда и професор ликовне културе Ивана Кнежевић. Такође, своје радове су изложили и ученици млађих разреда. одлучено једа се прикупљени новац искористи за штампање школског часописа.

Опширније

Индивидуализација – кључ подучавања и развоја свих ученика

У суботу 2.12.2023. године одржан је семинар за наставнике. Аутори семинара су Наташа Турунташ и Марина Павловић. Општи циљ семинара је подизање нивоа компетенција за постизање ефектног подучавања базираног на индивидуализацији у наставном процесу.

Опширније

Општинско такмичење у стоном тенису

У среду 18. октобра у ОШ ,,Танаско Рајић“ одржано је општинско такмичење у стоном тенису. У екипној конкуренцији ученице наше школе Јована Дробњак и Ивана Ћировић су освојиле треће место, док је у појединачној конкуренцији Јована Дробњак заузела друго место.

Опширније