Избор за најлепшу учионицу

Крајем првог полугодишта одржан је избор за најлепшу учионицу. Проф. разредне наставе Катарина Јевтић и Марица Ристић једногласном одлуком за најлепшу учионицу изабрале су учионицу шестог разреда. Ученици су награђени похвалницом и пехаром.

Опширније

Сеоске спортске игре

Ове године у организацији савеза за школски спорт организоване су Сеоске спортске игре. Игре су одржане 28. децембра у Мрчајевцима у ОШ ,,Татомир Анђелић“. Ученици седам школа са руралног подручја општине Чачак су се надметали у три дисциплине (дечаци у футсалу, девојчице у одбојци и комбинована екипа у надвлачењу конопца). Пројекат није имао такмичарски карактер…

Опширније

Новогодишњи маркет

Новогодишњи маркет је одржан 26.12.2023. године у периоду од 9:00 до 13:00 ч. У организацији маркета и изради предмета за продају учествовали су ученици од петог до осмог разреда и професор ликовне културе Ивана Кнежевић. Такође, своје радове су изложили и ученици млађих разреда. одлучено једа се прикупљени новац искористи за штампање школског часописа.

Опширније

Школски зелени прес 2023

Лепе вести…На конкурсу „Школски зелени прес 2023.“ у организацији Еколошког удружења „Зелено питање“ из Новог Сада, а уз подршку Покрајинског секретаријата за културу, учешће је узело 84 школе са преко 350 учесника. Интервју о Булу Једноушку који су урадиле Ђурђина Петровић и Александра Поповић, ученице четвртог разреда ОШ “22.децембар“ Доња Трепча ИО Станчићи, освојио је…

Опширније

Индивидуализација – кључ подучавања и развоја свих ученика

У суботу 2.12.2023. године одржан је семинар за наставнике. Аутори семинара су Наташа Турунташ и Марина Павловић. Општи циљ семинара је подизање нивоа компетенција за постизање ефектног подучавања базираног на индивидуализацији у наставном процесу.

Опширније